Vinyl Poedervrij handschoenen

Vinyl handschoenen poedervrij kopen? Dan ben je bij Avalanche B.V. op het juiste adres! Wij hebben het grootste aanbod vinyl handschoenen van Nederland. Deze handschoenen kunnen gedragen worden tijdens diverse werkzaamheden. Wij bieden de mogelijkheden om kleine aantallen te bestellen, maar private label of groot afname. Bekijk snel ons prachtige aanbod!

Wat zijn poedervrije vinyl handschoenen?

Vinyl handschoenen zijn gemaakt van PVC. Deze handschoenen zijn ontworpen voor eenmalig gebruik. Daarom worden ze ook wel disposable handschoenen of wegwerphandschoenen genoemd. Deze vinyl handschoenen zijn poedervrij. Er zijn namelijk ook gepoederde vinyl handschoenen. Over het algemeen zijn deze handschoenen makkelijk aan te trekken en ze zijn redelijk elastisch. Doordat vinyl handschoenen slechts 1 keer worden gedragen, kunnen er geen bacteriën worden overgedragen. Deze vorm van hygiënisch werken, is belangrijk in verschillende branches zoals de voedingsindustrie en tandheelkunde.

De voordelen van vinyl handschoenen poedervrij

 Poedervrije vinyl handschoenen hebben verschillende voordelen. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje:

  • Allergievrij 
  • Beschermen je handen tegen vuil 
  • Geschikt voor korte behandelingen 
  • Door het dragen van deze handschoenen, worden er geen bacteriën overdragen met de handen 
  • Deze handschoenen mogen in verschillende branches worden gebruikt 
  • Vinyl handschoenen zijn goedkoper dan latex handschoenen en nitril handschoenen

Vinyl handschoenen zijn allergievrij

De poedervrije handschoenen van vinyl worden gemaakt van PVC. Deze zijn ideaal om te gebruiken in verschillende branches, bijvoorbeeld in de horeca, voedingsindustrie of tandheelkunde. De handschoenen zijn vooral erg geschikt voor mensen met een latex-allergie. Deze handschoenen zijn namelijk allergievrij en daarom geschikt voor iedere huidtype.

Vinyl handschoenen poedervrij kopen?

Heb je een keuze kunnen maken uit ons assortiment vinyl handschoenen? Bestel deze dan direct in onze webshop, zodat wij ze zo snel mogelijk kunnen opsturen. Het is mogelijk om kleine aantallen, maar ook grote aantallen te bestellen. Wil je graag meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!