Vinyl: Gepoederd; Dooskeuze

Vinyl handschoenen gepoederd kopen? Dan ben je bij Avalanche B.V. op het juiste adres. Wij hebben het grootste aanbod vinyl handschoenen van Nederland. Deze kunnen gebruikt worden bij verschillende werkzaamheden. Vinyl wegwerphandschoenen zijn ontworpen voor eenmalig gebruik. Deze handschoenen komen in gepoederde versie en in een vinyl poedervrij editie. Bekijk snel ons aanbod!

Wat zijn gepoederde vinyl handschoenen?

Vinyl handschoenen worden gemaakt van PVC. Deze handschoenen zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en worden daarom ook wel disposable handschoenen genoemd. In deze vinyl handschoenen zit poeder. Dit poeder is gemaakt van maiszetmeel. Door dit poeder gaat het aantrekken van de handschoenen heel makkelijk. Bovendien wordt vocht en zweet geabsorbeerd door het poeder. Deze handschoenen zijn heel soepel en zijn redelijk elastisch. Doordat deze handschoenen slechts een keer worden gedragen, kunnen er geen bacteriën worden overgedragen.

De voordelen van vinyl handschoenen gepoederd

Gepoederde vinyl handschoenen hebben verschillende voordelen. Wij zetten er en aantal op een rijtje:

  • Voldoende gebruikersgemak bij het aantrekken
  • Beschermen je handen tegen vuil
  • Goed voor het behouden van de hygiëne
  • De handschoenen zijn geschikt voor korte behandelingen
  • Vinyl handschoenen zijn relatief goedkoop in vergelijking met nitril en latex

Vinyl handschoenen zijn allergievrij

De gepoederde handschoenen van vinyl worden gemaakt van PVC. Deze zijn ideaal om te gebruiken in verschillende branches, bijvoorbeeld in de horeca of tandheelkunde. De handschoenen zijn vooral erg geschikt voor mensen met een latex-allergie. Omdat deze handschoenen allergievrij zijn, kunnen deze vinyl handschoenen door iedere huidsoort gedragen worden.

Vinyl handschoenen gepoederd kopen?

Vinyl handschoenen gepoederd kopen? Plaats dan direct je bestelling wanneer je een keuze hebt kunnen maken. Jouw order wordt zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd. Het is mogelijk om deze op kleine schaal, maar ook op grote schaal te bestellen. Wij bieden mogelijkheden voor private label of groot afname. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!