Private label/Grootafname

Avalanche BV is importeur en distributeur van Latex, Vinyl, Nitrile handschoenen en disposables. Wij leveren o.a. aan groot en kleinverbruikers, in de Agrarische sector, food en non-food sector, kapper en cosmetische sector, verpakkingsindustrie en de zorg sector.

 

Wij hebben ons gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, en handel in vinyl, nitril en latex handschoenen en disposables producten zoals, mondmaskers, haarnetjes, overalls, schorten, schoen en laars overtrekken e.d. Door onze fysieke inkoop, controles en ons eigen inkoopkantoor in Azië kunnen wij u kwalitatief hoogwaardige artikelen leveren in iedere uitvoering die u wenst.
Al onze producten bezitten het CE-keurmerk en voldoen aan alle vereiste normeringen. Onze handschoenen worden geproduceerd conform de hoogste norm, AQL 1.5 (Accepted Quality Level).

 

Wij kunnen u tegen zeer gunstige prijzen voorzien van een private of blanco label en hanteren ook aangepaste tarieven bij grootafname. Neem gerust contact met ons op, in een persoonlijk gesprek kunnen wij u wensen bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn.

13 + 14 =