Welke nagelstudio benodigdheden heeft u nodig?

PBM maken deel uit van de nagelstudio benodigdheden. Bent u trotse eigenaar van een nagelstudio of denk u erover na om een eigen salon te beginnen? Lees dan verder over alles de basisbenodigdheden van een nagelstudio.

Officiële regels en wetgeving nagelstudio benodigdheden

Als nagelstylist mag u zichzelf vrij vestigen. Dit betekent dat u geen vakbekwaamheids- of handelskennis diploma nodig hebt. Wel is het verstandig als nagelstyliste ethische overwegingen in kaart te brengen. Onderzoek wat de risico’s op de werkvloer zijn, en pas daar de werkprocessen op aan. Dit kunt u ook doen door middel van een verzekering af te sluiten voor de risico’s die u zelf niet kunt dragen. Als ondernemer moet u rekening houden met verplichte verzekeringen en andere verzekering kunt u naar eigen wens afsluiten. Bescherm op deze manier uzelf, uw klanten en het bedrijf.

PBM zijn nagelstudio benodigdheden

Met diverse behandelingen en uitvoeringen komt een nagelstyliste in aanmerking met oplosmiddel, chemicaliën methylmethacrylaat, formaldehyde, acryl tolueen en andere irriterende stoffen. Deze stoffen zijn verwerkt in producten, zoals nagellak, nagellakremover, nagelversteviging en acrylnagels. Daarom is het van uiterst belang om veel aandacht te besteden aan de werkprocessen. Gevaarlijke stoffen kunnen leiden tot reacties in de vorm van irritaties, pijn of zelfs allergische reacties. Door middel van de juiste richtlijnen en protocollen kunt u een veilige werkplek vormen.

Beschermende maatregelen basisbenodigdheden

Als PBM kunt u beschermende handschoenen gebruiken. Uit ervaring weten wij het belang van beschermende middelen en beschermkleding. Avalanche Disposables B.V. is specialist op het gebied van professionele hygiëne, persoonlijke beschermingsmiddelen en disposables voor groothandels, detailhandel en particulieren. Vanuit onze ervaring en kennis bieden wij betrouwbare producten voor diverse branches zoals wellness, zorg, levensmiddelenindustrie, horeca, land- en tuinbouw. Voor nagelstudio’s, manicure en pedicure bieden wij latex handschoenen en nitril handschoenen aan. Deze beide beschermende handschoenen bieden wij in twee verschillende variaties aan: poedervrij en gepoederd. Daarbij raden wij ook aan om een mondmasker te gebruiken. Zo verkleint u het risico voor het overdragen van bacillen en het beschermt ook tegen de dampen die vrijkomen bij diverse werkzaamheden en behandelingen. Om te voorkomen dat bepaalde stoffen op uw eigen kleding terecht komt, kunt u ook gebruik maken van wegwerp schorten.

Nagelstudio benodigdheden kopen?

Nagelstudio benodigdheden kopen kan snel en gemakkelijk in onze webshop. Vele bedrijven en particulieren gebruiken onze producten vanwege de betrouwbare kwaliteit, uniek assortiment en onze goed service. Als eigenaar van een nagelstudio kunt u de nodige PBM in ons assortiment vinden. Zo kunt u de veiligheid en de hygiëne op de werkvloer waarborgen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.