Viro effect desinfectiemiddel 1 liter

7,25 Incl. btw / 5,99 Excl. btw

Bezorging: Binnen 1 - 2 werkdagen

Altijd de scherpste prijs

Profiteer van staffelkorting

Voor 12:00 besteld, morgen thuis

  • Handdesinfectie op basis van Natriumhypochloriet. Dit is zeer geschikt voor dagelijks  en continu gebruik.
  • De levertijd van het desinfectiemiddel is per direct zolang de voorraad strekt
  • De flacons zijn met doseerdop

 

Categorie: Tag:

Desinfectiemiddel kopen? Dan ben je bij Avalanche Disposables B.V. op de juiste plek. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van professionele hygiëne, persoonlijke beschermingsmiddelen en disposables voor groothandels. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op.

Productinformatie

  • Verpakking 1 liter

Wij verdunnen NATRIUMHYPOCHLORIET tot een oplossing van 0,6% Cl ACTIEF

  • Gebruik

Vooraf de handen eerst reinigen met water en zeep, naspoelen met water en vervolgens goed drogen. Verdeel een kleine hoeveelheid gebruiksoplossing (± 5ml) over beide handen. Gebruik voldoende middel om de handen (en onderarmen) te bevochtigen gedurende 30 seconden. Wrijf de handen gedurende tenminste 30 seconden zorgvuldig over elkaar tot ze droog zijn. Ook de vingertoppen, duimen, gebieden tussen de vingers en de polsen moeten grondig met het middel worden ingewreven. De handen niet naspoelen.

  • Gebruiksoplossing: 0,6%

Dosering: ca. 5 ml voor beide handen samen. Minimale inwerktijd: 30 seconden

op de website van het CTBG staat het Natriumhypochloriet dat als werkend bestanddeel aan onze oplossing wordt toegevoegd. Door naar beneden te scrollen komt u bij Besluiten en bij Datum ondertekening. Door op de link wijziging toelating, achter de meest recente datum, te klikken opent zich een pdf bestand. Hier kunt u op pagina 6, onder de wettelijke gebruiksvoorschriften nalezen bij kopje 9 dat onze oplossing mag worden gebruikt ter bestrijding van bacteriën (exclusief mycobacteriën en bacteriesporen), gisten en virussen: 9. voor handdesinfectie in de gezondheidszorg.

Grote aantallen bestellen

Wil je graag grotere aantallen bestellen voor een bedrijf? Uiteraard is dit ook mogelijk bij ons. Wij leveren desinfectiemiddelen op grote schaal aan vele bedrijven. Je kunt ons mailen: info@avalanchebv.nl of bellen: +31 (0)6 461 124 15.

Desinfectiemiddel kopen?

Heb jij het gewenste desinfectiemiddel gevonden in onze webshop? Bestel deze dan snel en vooral voordelig. Geef jouw bestelling vandaag nog door, dan wordt het zo snel mogelijk verzonden. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Extra informatie

Verzendkosten (incl. btw)

€8,41

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.